Kiemelt ajánlataink

CARIMPEX MOTORCENTRUM: MOTORKERÉKPÁROK, ROBOGÓK ÉS ELEKTROMOS ROBOGÓK SZALONJA

Motorcentrumunkban megtalálható a Benelli, Brixton, CFMoto, Keeway, Malaguti, Motron, NIU, Lambretta, Linea, Super SOCO, ZTECH motorkerékpárok, robogók és elektromos robogók hivatalos márkakereskedése és szervize. Az országban egyedülálló módon nálunk 400m2-en, egy motorszalonon belül, saját különálló teremben megtalálhatók hagyományos benzines és elektromos motorok is.

Jöjjön be szalonunkba személyesen, és ismerje meg közelebbről is a nálunk megtalálható új motorkerékpárokat, vagy pedig rendelje házhoz legújabb kedvencét webáruházunkon keresztül!

 

ONLINE ÜGYINTÉZÉS

 

Intézze akár webáruházunkon keresztül teljesen online új motorkerékpárjának vagy robogójának vásárlását és forgalombahelyezését! Nem szükséges személyesen megjelennie motorszalonunkban, intézheti az ügyintézés teljes folyamatát otthona kényelméből az ország bármely pontjáról.

 

A kiválasztott motor adatlapján megtalálja a hozzá tartozó forgalombahelyezési szolgáltatást. A megrendelés beérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, a vételár rendezése után elkérjük a forgalombahelyezéshez szükséges dokumentumokat, a motorkerékpárt levizsgáztatjuk, elvégezzük a regisztrációs adó ügyintézését, segítünk megkötni a kötelező biztosítást, névre írjuk és a már rendszámmal rendelkező motorkerékpárt országosan ingyenesen házhozszállítjuk!

 

RÓLUNK MONDTÁK

KÖVESS MINKET KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON A LEGFRISSEBB ÚJDONSÁGOKÉRT!