Értékesítés: +36(30)2274857

Nyitvatartás: H-P: 09:00-16:00

Nyereményjáték

Vásároljon nálunk, és nyerjen elektromos rollert tavaszra!

 

Vásároljon Motorcentrumunkban személyesen vagy webshopunkban online bármilyen motorkerékpárt, robogót, elektromos robogót vagy elektromos mopedet a nyereményjáték időtartama alatt, és nyerje meg Ön Gyereknap előtt a Doc Green elektromos rollert 159.990 forint értékben!

NEM CSAK GYEREKEKNEK!

A Doc Green Explorer ESA 1919 egy igazán könnyedén kezelhető elektromos roller, nem csak gyerekeknek! Az aluminium váznak köszönhetően a váz igazán könnyű. A nagy tartományban állítható kormánymagassággal mindig az aktuális felhasználó méreteire szabhatjuk az e-rollert. A két hüvelykujjunkkal pedig egyszerűen kezelhetjük a gázadást és a fékezést.

A minőségi német tervezésnek és kialakításnak köszönhetően hosszú távra tervezhetünk vele. A minőséget fokozza 14 cellás LG lítium-ion akkumulátor, amivel csupán 2-3 óra alatt teljesen feltudjuk tölteni a rollert.

Nyeremény: Doc Green Explorer ESA 1919 elektroms roller.

Nyereményjáték időtartama: 2023. január 1. - 2022. május 2. 16:00.

Sorsolás: 2022. május 6. (szombat) 12:00 - Carimpex Motor Facebook oldalán.

Fontos! A nyereményjátékban való részvételhez kövesd be Facebook oldalunkat, értékelj minket Google-on, illetve értékelj minket az Árukereső "Megbízható Bolt" programjának keretén belül! 

A "Megbízható Bolt" a webáruházi rendelés leadásától számított 10. napon kérdőívet küld ki a vásárláskor megadott email címre. 

Amennyiben motorszalonunkban személyesen vásárol, úgy manuálisan kell értékelést leadni az Árukereső felületén a Carimpex Motorcentrumra a következő linken keresztül: www.arukereso.hu/carimpex-motorcentrum

SZABÁLYZAT ÉS TECHNIKAI ADATLAP

A Doc Green ESA 1919 elektromos roller adatlapját IDE kattintva éri el.  

A nyereményjáték szabályzatát IDE kattintva éri el.