Motorkerékpárok ingyenes országos házhozszállítása!

Blog

Mekkora hatótávolsággal számolhatunk?

Az e-robogóknak számtalan előnyük van, többek között kímélik a környezetet és gazdaságosabbak is a hagyományos társaiknál. Azonban van egy kérdés, amely szinte mindig felmerül, ha az elektromos járművekről van szó: meddig bírja az aksi? Bizony elég kellemetlen lenne, ha hatalmas kalandra indulnál, majd a sivatag közepén lerobbanva konstatálnád, ez bizony lemerült

Cikkünkben mindent megtudhatsz az e-robogók kapacitásáról és hatótávjáról, így ha nem szeretnél a fent említett példához hasonló módon járni, azt ajánljuk olvass tovább! 

Ne mondj le a motorozás élményéről - Kíméld a környezetet elektromos verzióval!

Ha fontos számodra a környezetvédelem, de a motorozást sem hagynád a hátad mögött, akkor se aggódj! Szerencsére a motoripar fejlődik, számos zöld alternatívát és fenntartható technológiát kínál már a környezettudatos motorosok számára is. 

Szóval, ha Te is imádsz motorral vagy robogóval járkálni, akár hobbi szinten, akár a mindennapokban közlekednél vele - Most elhoztunk 6 indokot, hogy miért az elektromos verzió mellett tedd le a voksod. 

Minek köszönhető, hogy az elektromos biciklik egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek?

Napjainkban az elektromos kerékpárok ténylegesen olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amik miatt előnyt élveznek az autóval való közlekedéssel szemben. 

Annak érdekében, hogy komplexebb képet kaphassunk miért is választják egyre többen ezt az utazási formát, összegyűjtöttük néhány előnyét a kétkerekű közlekedési eszköznek a mindennapokban.

Elektromos biciklik kicsiknek és nagyoknak! 

Kínálatunkban számtalan megbízható jármű elérhető, amiket mi egytől-egyig imádunk:

  • benzines motor és robogó
  • elektromos motor, robogó és moped

Amíg a fiataloknak ez többnyire a színtiszta adrenalinról szól, az idősebb korosztályok már jobban értékelik az életvitelszerűen használt elektromos járművek előnyeit. Ha kíváncsi vagy, hogyan változtatják meg ezrek életét az e-biciklik, akkor olvasd tovább blogcikkünket!

Mit? Mivel? Hogyan?

Bármilyen idős is, motorjainkat és robogóinkat könnyedén elvezetheti. A motorkerékpáros vezetői engedély megszerzése elsőre komplikáltnak tűnhet, de mi megpróbáltuk leegyszerűsíteni Önnek a folyamatot.

Mit is jelent ez pontosan?

Magas minőség, hosszú élettartammal, kedvező áron.

Hosszú ideig az olyan elektromos jármű problémák, mint a nem megfelelő hatótávolság és a lassú töltés hátráltatták az ipart és a fogyasztókat. A hatótávolság pontos meghatározása, az akkumulátor tartósságának növelése és az akkumulátor töltési idejének javítása iparág szerte közös kérdésekké váltak.

A Yadea megtalálta a megoldást az ipar fenti gondjaira: a grafén akkumulátort, amely mostantól elérhető a ZTECH kínálatában.