Motorkerékpárok ingyenes országos házhozszállítása!

Blog

Kinek való az elektromos kerékpár?

2023.08.25 14:03
Kinek való az elektromos kerékpár?

Elektromos biciklik kicsiknek és nagyoknak! 

Kínálatunkban számtalan megbízható jármű elérhető, amiket mi egytől-egyig imádunk:

  • benzines motor és robogó
  • elektromos motor, robogó és moped

Amíg a fiataloknak ez többnyire a színtiszta adrenalinról szól, az idősebb korosztályok már jobban értékelik az életvitelszerűen használt elektromos járművek előnyeit. Ha kíváncsi vagy, hogyan változtatják meg ezrek életét az e-biciklik, akkor olvasd tovább blogcikkünket!

Minden típusnak megvannak a rajongói, azonban kétségkívül az elektromos kerékpárok népszerűsége egyre nő. Ez nem is meglepő, hiszen ki ne élvezné azt az erőt a lábában, amit a rásegítéses bicikli ad? Egy tekeréssel szempillantás alatt bárki leelőzheti a hagyományos bicajosokat és ez korosztálytól függetlenül, mindenkit elvarázsol. 

Fiatalok

A gyerekkorból kilépve sokan a függetlenséget adó dolgok után kutatnak. Bármi, ami segít elérni egyfajta önállóságot, az vonzó ebben a korban. Az egyik leggyakoribb kifejezőeszköz ilyenkor a felügyelet nélküli közlekedés, ami bizonyos kor alatt többnyire csak tömegközlekedéssel vagy biciklivel érhető el. Ezekkel csak az a gond, hogy ha mindenki ugyanebben találja meg azt a kis szabadságot, ami ennek az időszaknak a szépsége, akkor mégis hol marad a plusz, amitől különleges lesz valaki? Hiszen a következő nagy lépés a jogosítvány megszerzése, de mi tévő legyen, aki még nem elég idős hozzá és nem tudja finanszírozni a tanórákat, vizsgaárakat, nem beszélve egy autó megvételéről és használati költségeiről?

Itt jön képbe az elektromos kerékpár, amely tökéletes alternatíva lehet! Megadja azt az életérzést a fiataloknak, amitől különlegesnek, magabiztosnak érezhetik magukat. Mindeközben a szülőket is megnyugtatja, hogy gyermekük egy jól irányítható, biztonságos járművön fedezi fel a világot.

Az idősebb olvasók biztos emlékeznek azokra az időkre, amikor gyerekként semmi másra nem volt szükségünk csak a barátainkra és a biciklinkre. Órák hosszat ment a bandázás, a környék felfedezése, ki egy kézzel, ki kéz nélkül menőzött közben. Ezek a tiszta, gyermeki pillanatok, amiket szeretnénk, hogy a fiatalok is átéljenek. Sokan félnek, hogy a modern világ ezt elveszi tőlük, de ez nem így van. Igaz, hogy az elektromos kerékpár a kor vívmánya, de a kevés olyan technológiai újítás közé tartozik, ami nem veszi el az igazi élmények szépségét.

Az elektromos bicikli a könnyített használata ellenére továbbra is „csak egy bringa”, ami számtalan élményt rejt magában, minden azon múlik, hogy ezt kihasználja-e a tulajdonosa. Ugyanúgy lehet vele bandázni, felfedezőútra menni, csak még nagyobb löketet ad a tekerése, amire szüksége is van azoknak, akik olyan ingerdús környezetben nőnek fel, mint a mostani korosztályok.

 

Felnőttek - Középkorosztály

Vásárlóink többsége azok közé tartozik, akik már kialakítottak egy megszokott életvitelt és ha nem muszáj, akkor már nem erőltetnék meg magukat fölöslegesen, hiszen anélkül is van elég dolguk. Ezen túl vadásznak azokra a kényelmes, praktikus és költséghatékony megoldásokra, amelyekkel a hétköznapjaik zökkenőmentesebbek lehetnek. 

Az elektromos kerékpárok pedig megadják mindezt. Először is, mivel kevés erőbefektetést igényel a használata, sokan imádják vele a munkába járást. Nem kell hagyományos biciklivel izzadtan, kipirosodva betoppani a kollégák közé, a kiszámíthatatlan menetrendű, zsúfolt és fullasztó tömegközlekedésre hagyatkozni vagy súlyos összegeket a benzinkúton hagyni. Ami addig nyűg volt, most már a napjuk fénypontja, hiszen eszméletlenül felszabadító érzés ilyen könnyen, nagyobb távokat megtenni. Ebből következik, hogy rengeteg időt is spórolnak. Ennek köszönhetően reggel tovább aludhatnak, a családosoknak több idejük marad a gyerekeket felöltöztetni, uzsonnát csomagolni és útba indítani őket az iskolába. Este nem hullafáradtan esnek be a házba, így a megmaradt energiájukat szeretteikre vagy a folyton halogatott házimunkára fordíthatják.

Nem utolsó sorban elektromos kerékpárral ennek a korosztálynak sem kell lemondania a családi, baráti biciklitúrákról. Nem üldözi őket az a félelem, hogy ne bírnák a tempót tartani az örökmozgó gyerekekkel. Így például a jó öreg nyári Balaton körbe bicajozásának élményéről sem maradnak le.

Azonban ebben a korosztályban már nem csak erről a 2 kerekű csodáról beszélhetünk. Azoknak, akik más elektromos csoda járgányra vágynak, tökéletes választás az e-motor vagy e-robogó is.

 

 

Szüleink, nagyszüleink, és még dédszüleink is

Ki mondta, hogy az idősek nem vágynak kalandra? Senki. Erről viszont mi magunk, de néha ők is megfeledkeznek. Pláne, ha nem adódik lehetőség új izgalmakra, amit például az elektromos jármű megadhat.

Természetesen az első kérdés, ami felmerül az idősekben vagy a családtagokban, akik szeretnék megkönnyíteni szeretteik életét, hogy mennyire biztonságos ez a fajta közlekedési eszköz? Szerencsére termékeinket bátran használhatja bárki, aki beszámítható az utakon. A stabil, akkumulátoros rásegítést azonnal élvezettel használják az idősebbek is. Kerékpárjaink kényelmes kialakításúak és elérhetőek nálunk 3 kerekű modellek is, amikkel felborulni szinte lehetetlen.

 

Nem mehetünk el amellett, hogy itt is érvényben vannak a munkába járás előnyei, talán még hatványozottabban is, a sokat tapasztalt, esetleg már meggyötört ízületek és csontok miatt. A megkönnyített közlekedés miatt továbbá egyszerűbben látogathatják meg a családtagjaikat, barátaikat, ami megőrzik fiatalságukat, hiszen így még többet mozdulnak ki otthonukból. Így a tekerés igazi öröm lesz számukra is, ami visszahozza a régi idők érzéseit.

Sokan meglepődnek, amikor kifejezetten az idősebb korosztálynak ajánljuk az elektromos bicikliket és a roppant könnyen használható tricikliket. Az ő életüket változtatja meg csak igazán, méghozzá egy csodálatos irányba. Ugyanakkor a bicaj itt mellett itt is helyet kaphat az elektromos moped, sőt a robogó is. 

  • Az e-mopedet nem szeretnénk túlmagyarázni: 3 kerekű varázslatos járgány, ami a családnak is nagyobb megnyugvást ad a bringával szemben, hiszen ezt mintha csak a nagyszülők számára alkották volna meg. 
  • Egy bevállalósabb nagymama, nagypapa akár egy robogóra is felpattanhat, ha úgy tartja kedve, mivel ebből a közlekedési eszközből is nyújtunk 3 kerekű, elektromos változatot. Ez elsőre lehet, hogy nem lesz a rokonság kedvenc döntése, de stabilitásának köszönhetően, de ugyanolyan megbízható eszköz, mint az előző 2 társa.



Blogcikkünk elolvasása után, reméljük már benned sincs kétség afelől, hogy az e-biciklik valóban rászolgáltak a népszerűségükre. Ha mindezeknek tudatában Te is beszereznél egyet, akkor kattints ide


Persze nálunk, ahogy azt már említettük, benzines és elektromos motorkerékpárok széles választéka vár. Úgyhogy, ha nem a bicikli irányába, hanem másfelé húz a szíved, a Carimpex Motorcentrumban akkor sem fogsz csalódni!