Motorkerékpárok ingyenes országos házhozszállítása!

Motron

Az 1961-ben Eduardo Po által az olaszországi Modenában alapított Moto Romeo 20 évnyi álom után, 2021-ben újra feléledt. A régi dicső idők magasságait most már az osztrák KSR Group tulajdonában célozzák meg. Az alapítás óta eltelt idő közben a modernitás nevében Eduardo Po fiainak, Ermanno és Adriano Po-nak köszönhetően a Moto Romeo-ból Motron lett, de a stílusos olasz elegancia továbbra is a vállalat ereiben csörgedezik.

Az újkort egyből széles típus palettával kezdik meg: elektromos robogókkal, 50 és 125 ccm-es robogókkal, 125 ccm-es túraendúróval, cruiserrel és 400 köbcentis naked bike-kal. Bármelyik stílus kedvelője is vagy, a Motron olyan lehetőségeket kínál neked, hogy azonnal megtalálod a neked való új kedvencedet.

A frissen bemutatott új Motron modellek egyből az újságírók és a nagyközönség kedvencei lettek a KSR designerei által kialakított egyedi formáknak, az apró és különleges részleteknek, és a motorkerékpárok érezhetően is magas minőségének köszönhetően.

Gyere és nézd meg személyesen motorszalonunkban egy klasszikus márka újkori felemelkedését!


1termék 11
13
MOTRON VIZION: Az igazi elektromos motor.

A Motron Vizion egy igazán egyedi kinézetű elektromos motorkerékpár. Az akkumulátoros kialakításnak köszönhetően sem a komfortban, sem a helykínálatban nem szűkölködünk a volán mögött.

Kinézete az igazi sportmotorokra hajaz. A hátsó kerék fölé nyúló ülés, az oldalidomok mellett végignyúló rácsos kialakítás, és az igazán egyedi méhrajra emlékeztető hátsó LED-es intergrált lámpa agresszív megjelenést kölcsönöznek a Vizion-nek....
Motor teljesítmény:
3 700 W
Motor feszültség:
72 V
Akkumulátor kapacitás:
26 Ah
Raktáron
1 599 990 Ft 
1 399 990 Ft
Kezdete: 2024.02.21 A készlet erejéig!
1termék 11

A MOTRON-RÓL BŐVEBBEN

2021 Február 16-án az Osztrák KSR Group egy online sajtótájékoztató keretein belül bejelentette egy új kétkerekű motorkerékpár márka létrehozását, ez pedig a : MOTRON MOTORCYCLES!

A MOTRON MOTORCYCLES friss logója egy fekete alapon sárga M betű, amely az egész márkát áthatja, és a motorok designján is megjelenik. 2021-re egy 12 motorkerékpárból álló, teljesen új jármű palettával érkezik, mely az alsó és középkategóriás géposztályokat célozza, 125-400 cm3 hengerűrtartalomig. Az új modellpalettában megtalálhatóak a hagyományos belső égésű motorok mellett természetesen az tisztán elektromos kétkerekűek is, ezek jelenleg a L1e (segédmotoros kerékpár) kategóriába képviseltetik magukat.

 

A kiváló ár-érték arányú járművekkel, a MOTRON új színt hoz a kétkerekűek világába, a már jól bevált minőségi beszállítók segítségével. A 2021 elejétől elsőként elérhető modellek a WHIZZ, CUBERTINO, VOLZ és VIZION, melyek tisztán elektromos meghajtásúak. Belső égésű társaik a második negyedévben várhatóak, ők a X-NORD125 és X-NORD125 Touring kaland, a REVOLVER125 cruiser, a naked bike WARRIOR400, és természetesen robogó társaik a BREEZY50, VENTURA125, IDEO50 és IDEO125. A további belső égésű motorral szerelt társaik a későbbiekben várhatóak, ők a NOMAD125 és az X-NORD400. Természetesen minden modell a szigorú Euro5-ös normáknak megfelelően készül. Ismerd meg új modelljeink bemutatkozását weboldalunkon a termékek között. 

Szűrés
Termék státusza
Akkumulátor típus
Kivehető akkumulátor