Motorkerékpárok ingyenes országos házhozszállítása!

Super SOCO

A Super SOCO egy elektromos motorkerékpár márka, amelyet az elektromos közlekedés terén elért innovációja és kiváló minősége tesz kiemelkedővé. A márka célja, hogy fenntartható és környezetbarát alternatívát kínáljon a hagyományos belső égésű motorokkal működő járművek helyett.

A Super SOCO motorkerékpárok kiváló minőségű anyagokból és a legmodernebb technológiával készülnek. Az erőteljes elektromos motorok lehetővé teszik a dinamikus és csendes közlekedést, miközben nincs káros kibocsátás. A legújabb modellek kifejezetten a városi közlekedéshez tervezettek, könnyű és manőverezhető szerkezettel, hogy könnyedén át tudjanak haladni a városi forgalomban.

A Super SOCO motorkerékpárok egyedi designnal rendelkeznek, modern vonalakkal és kifinomult részletekkel. A gyártó odafigyel a részletekre és a felhasználói élményre, így a motorok rendelkeznek okos funkcionalitással és vezetési módokkal, amelyek lehetővé teszik az egyéni beállításokat és a testreszabhatóságot.

A Super SOCO motorkerékpárok nagy figyelmet fordítanak az akkumulátorok hatékonyságára és teljesítményére. Az akkumulátorok hosszú élettartammal és gyorstöltési lehetőséggel rendelkeznek, hogy a felhasználók zavartalanul tudjanak közlekedni és megbízhatóan támaszkodhassanak a járművekre.

Az összes Super SOCO modell rendelkezik a szükséges biztonsági jellemzőkkel, például erős fékrendszerrel, megfelelő világítással. A könnyű építésű váz és a kiegyensúlyozott súlyelosztás biztosítja a stabil és kényelmes vezetést.

A Super SOCO választékban megtalálhatók különböző típusok, például a robogók és a motorkerékpárok, amelyek kielégítik a különböző igényeket és preferenciákat. A termékválasztékukban megtalálhatók a városi közlekedéshez ideális kompakt modellek, valamint a hosszabb távokra tervezett nagyobb teljesítményű motorok.

Összességében a Super SOCO egy olyan elektromos motorkerékpár márka, amely a környezetbarát és fenntartható közlekedést ötvözi a modern designnal és a magas minőséggel. A városi közlekedéshez tökéletes választás lehet azok számára, akik egy csendes, erőteljes és stílusos járművet keresnek.


5termék 15

SUPER SOCO TC: A már bizonyított café racer.

Az 50-es évek találkozása a modern világgal elektromos, fenntartható kivitelben.

A megnyerő café racer formavilág kiemeli a SuperSOCO TC-t az elektromos járművek világából.

Kinézetre egy teljesen hagyományos motort kapunk elegáns kávészínű üléssel, klasszikus kialakítású első LED fényszóróval és egy műszeres és digitális műszerfallal.

A FOC szabályozásnak köszönhetően a teljesítmény 14%-al növekedett. 3 választható sebességfokozatunk van, amit vezetési stílusunk szerint választhatunk.

A hatótávot bővíthetjük egy második akkumulátorral, amivel akár 160 kilométer hatótávot is megtehetünk.

Elérhető mutatós beige, vintage zöld, gyémánt fekete és sötétkék színben.

Motor teljesítmény:
3 000 W
Motor feszültség:
60 V
Akkumulátor kapacitás:
30 Ah
Raktáron
1 199 000 Ft
SUPER SOCO TC MAX: Hivalkodó "e-café racer" 125 köbcentis kategóriában.

Motor teljesítmény:
5 000 W
Motor feszültség:
72 V
Akkumulátor kapacitás:
45 Ah
Raktáron
1 999 000 Ft

SUPER SOCO TC WANDERER: E-café racer nagy testben.

A legújabb Wanderer az 50-es évek találkozása a modern világgal elektromos, fenntartható kivitelben, mint a már bizonytott TC esetében is. 

A TC minden előnye megjelenik a TC Wanderer-ben is. A különbség köztük az, hogy az újabb Wanderer mindenben egy kicsikét nagyobb és erősebb. Nagyobb akkumulátor, erősebb motor, szélesebb gumiabroncsok, nagyobb test, vezetése pedig jobban hasonlít a méretesebb motorokéhoz.

Kinézetre egy teljesen hagyományos motort kapunk elegáns formavilággal, klasszikus kialakítású első LED fényszóróval és egy műszeres és digitális műszerfallal.

3 választható sebességfokozatunk van, amit vezetési stílusunk szerint választhatunk. A "tank helyén" a Wanderer esetében egy méretes csomagtartót találunk.

A hatótávot bővíthetjük egy második akkumulátorral, amivel akár 110 kilométer hatótávot is megtehetünk.

A Super SOCO TC Wanderer elérhető beige, vintage zöld, szürke és kék színben.

Motor teljesítmény:
3 500 W
Motor feszültség:
60 V
Akkumulátor kapacitás:
32 Ah
Raktáron
1 649 000 Ft

SUPER SOCO TS HUNTER: A testesebb, izmosabb naked nagytestvér.

Egy egyedi elektromos motorkerékpár, amely tökéletes választás azok számára, akik egy stílusos és környezetbarát járművet keresnek a mindennapi ingázáshoz.

A Super Soco TS Hunter egyedülálló designnal rendelkezik, amely kombinálja a modern vonalakat és a sportos elemeket. Az agresszív stílus és a futurisztikus elemek garantáltan felejthetetlenné teszik a megjelenését.

A legújabb TS Hunter erőteljes elektromos motorja, strapabíróbb futóműve, és nagyobb teste az eddigi típusokét is felül múlja. 3500 W-os motorja határozott gyorsulást biztosít, ami lehetővé teszi a dinamikus és élvezetes vezetést.

Erős tárcsafékrendszerrel van felszerelve, ami gyors és hatékony fékezést kínál. Az intelligens funkciók, mint például a beépített digitális kijelző és a könnyen kezelhető vezérlőegység, segítségére vannak a motor testreszabásában és az információk könnyű elérésében. A LED-es világítás pedig kiváló láthatóságot biztosít még a legsötétebb környezetben is.

Méretben és specifikációkban a SuperSOCO TC Wanderer-rel egyezik meg, míg stílusra a kisebb testű és teljesítményű TSx-re hajaz.

Elérhető fekete, szürke, fehér és kék színben.

Motor teljesítmény:
3 500 W
Motor feszültség:
60 V
Akkumulátor kapacitás:
32 Ah
Raktáron
1 649 000 Ft

SUPER SOCO TSX: Sportos elektromos naked.

Egy könnyű és kifinomult elektromos motorkerékpár, amely tökéletes választás azok számára, akik egy stílusos és környezetbarát járművet keresnek a mindennapi ingázáshoz.

A Super Soco TSx egyedülálló designnal rendelkezik, amely kombinálja a modern vonalakat és a sportos elemeket. Az agresszív stílus és a futurisztikus elemek garantáltan felejthetetlenné teszik a megjelenését.

A TSx erőteljes elektromos motorja mindenkit meglep. Azonnali és sima gyorsulást biztosít, ami lehetővé teszi a dinamikus és élvezetes vezetést. Ezenkívül a motor rendkívül csendes és könnyed, így a városi forgalomban is könnyedén és zökkenőmentesen haladhat.

Az akkumulátor a TSx-ben rendkívül hatékony és hosszú élettartamú. Egyetlen töltéssel, egy akkumulátorral akár 80 kilométeres hatótávolságot is elérhet, ami elegendő ahhoz, hogy könnyedén végigjárjuk a várostm vagy akár kisebb kirándulásokhoz is társunk lehet.

Erős tárcsafékrendszerrel van felszerelve, ami gyors és hatékony fékezést biztosít. A LED-es világítás a legjobb láthatóságot garantálja még rosszabb fényviszonyok között is, így mindig biztonságban érezheti magát az utakon.

Méretben és specifikációkban a SuperSOCO TC-vel egyezik meg, míg stílusra a nagyobb testű és teljesítményű TS Hunterre hasonlít.

Elérhető piros, fekete, szürke és narancssárga színben.

Motor teljesítmény:
3 000 W
Motor feszültség:
60 V
Akkumulátor kapacitás:
30 Ah
Raktáron
1 199 000 Ft
5termék 15
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 199 000 Ft - 1 999 000 Ft
Akkumulátor típus
Motor teljesítmény
 (W)
3 000 W - 5 000 W
Max. sebesség
 (km/h)
45 km/h - 90 km/h
Max. hatótáv
 (km)
55 km - 110 km
Kivehető akkumulátor