Motorkerékpárok ingyenes országos házhozszállítása!

Linea

A Linea Motor kínálatából jelenleg 50 ccm-es, és elektromos robogók közül választhatjuk ki a számunkra legjobban tetszőt. Magyarországi központtal is rendelkezik, ennek  köszönhetően itthon is rendkívül nagy gyári alkatrész készlettel rendelkezik. 

A Linea modellek rendkívül népszerűek a kellemes árazásuknak köszönhetően. A kellemes ár mellett minőséget, és már bizonyított gyártók termékeit kapjuk. Az összes típus modern EURO 5-ös kivitelű, a blokkok a SYM-től származnak, a vezérlők a Dellorto termékei, a LED-es és projektoros lámpák pedig alapfelszereltségek.

A Linea robogókhoz is, mint minden általunk forgalmazott motorhoz, 3 év garancia tartozik.

Keressünk olaszos, sportos, vagy modern stílusú kisköbcentis 50-es robogót, a Linea kínálatában megtaláljuk!


4termék 14
LINEA CHARGER 50 CCM NÉGYÜTEMŰ, LÉGHŰTÉSES MOTORKERÉKPÁR

Fiatalos, sportos kivitelű és szín összeállítású robogó. Fényszórója, indexei, hátsó világítása LED-es. Fényszóró nappali kiegészítő világításként integrált LED csíkkal rendelkezik. USB töltő csatlakozóval rendelkezik, ülésnyitás bowdenes
Motorblokk a SYM gyártmány, ereje és dinamikája a korábbi kétütemű motorokéval egyezik. Vezérlése és elektronikus karburátora Dellorto gyártmányú....
Raktáron
679 000 Ft
5
LINEA EAGLE 50 KÖBCENTIMÉTERES, NÉGYÜTEMŰ ROBOGÓ

50 KÖBCENTIMÉTERES, NÉGYÜTEMŰ ROBOGÓ SYM (TAIWAN) MOTORBLOKKAL, DELLORTO KARBURÁTORRAL ÉS VEZÉRLŐEGYSÉGGEL.

Kis méretű, de kényelmesen motorozható segédmotorkerékpár. A rövid motortest, és a könnyű robogó kis helyen elfér, könnyen mozgatható. Így olyanoknak is ideális választás, akik a robogót nehezen tudják tárolni, vagy a tárolójuk megközelítése nehézkes..

Kezdő robogósoknak is ajánljuk kis tömege és ...
Raktáron
549 000 Ft 
524 000 Ft
Kezdete: 2024.07.18 Vége: 2024.08.01
LINEA ESTATE 50 CCM NÉGYÜTEMŰ, LÉGHŰTÉSES MOTORKERÉKPÁR

Klasszikus elegáns forma. Széles, nagy ülés és a magasan pozicionált kormány kényelmes motorozást tesz lehetővé még a magas robogósok számára is. Műszerfala, első világítása és indexei klasszikus kialakításúak. A színválaszték a hagyományos olasz robogók színvilágát tükrözi.

A motorblokk SYM gyártmányú, ereje és dinamikája a korábbi kétütemű motorokéval egyezik. Vezérlését és elektronikus karburáto...
Raktáron
625 000 Ft
LINEA TAB 50 CCM NÉGYÜTEMŰ, LÉGHŰTÉSES MOTORKERÉKPÁR


Rövid hosszúsága miatt könnyen tárolható, a kapaszkodók helyére gyári csomagtartó szerelhető tároló doboz felszereléséhez. USB töltő csatlakozóval rendelkezik, ülésnyitás bowdenes. A gyújtáskapcsoló az kulcsba integrált mágneses zárral rejthető.
Motorblokk a SYM gyártmány, ereje és dinamikája a korábbi kétütemű motorokéval egyezik. Vezérlése és elektronikus karburátora Dellorto gyártmányú.

A...
Raktáron
615 000 Ft
4termék 14
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
524 000 Ft - 679 000 Ft
Hengerűrtartalom
 (ccm)
49 ccm - 50 ccm