Motorkerékpárok ingyenes országos házhozszállítása!

Linea

A Linea Motor kínálatából jelenleg 50 ccm-es, és elektromos robogók közül választhatjuk ki a számunkra legjobban tetszőt. Magyarországi központtal is rendelkezik, ennek  köszönhetően itthon is rendkívül nagy gyári alkatrész készlettel rendelkezik. 

A Linea modellek rendkívül népszerűek a kellemes árazásuknak köszönhetően. A kellemes ár mellett minőséget, és már bizonyított gyártók termékeit kapjuk. Az összes típus modern EURO 5-ös kivitelű, a blokkok a SYM-től származnak, a vezérlők a Dellorto termékei, a LED-es és projektoros lámpák pedig alapfelszereltségek.

A Linea robogókhoz is, mint minden általunk forgalmazott motorhoz, 3 év garancia tartozik.

Keressünk olaszos, sportos, vagy modern stílusú kisköbcentis 50-es robogót, a Linea kínálatában megtaláljuk!


4termék 14
LINEA CHARGER 50 CCM NÉGYÜTEMŰ, LÉGHŰTÉSES MOTORKERÉKPÁR

Fiatalos, sportos kivitelű és szín összeállítású robogó. Fényszórója, indexei, hátsó világítása LED-es. Fényszóró nappali kiegészítő világításként integrált LED csíkkal rendelkezik. USB töltő csatlakozóval rendelkezik, ülésnyitás bowdenes
Motorblokk a SYM gyártmány, ereje és dinamikája a korábbi kétütemű motorokéval egyezik. Vezérlése és elektronikus karburátora Dellorto gyártmányú....
Raktáron
679 000 Ft
LINEA EAGLE 50 KÖBCENTIMÉTERES, NÉGYÜTEMŰ ROBOGÓ

50 KÖBCENTIMÉTERES, NÉGYÜTEMŰ ROBOGÓ SYM (TAIWAN) MOTORBLOKKAL, DELLORTO KARBURÁTORRAL ÉS VEZÉRLŐEGYSÉGGEL.

Kis méretű, de kényelmesen motorozható segédmotorkerékpár. A rövid motortest, és a könnyű robogó kis helyen elfér, könnyen mozgatható. Így olyanoknak is ideális választás, akik a robogót nehezen tudják tárolni, vagy a tárolójuk megközelítése nehézkes..

Kezdő robogósoknak is ajánljuk kis tömege és ...
Raktáron
549 000 Ft
LINEA ESTATE 50 CCM NÉGYÜTEMŰ, LÉGHŰTÉSES MOTORKERÉKPÁR

Klasszikus elegáns forma. Széles, nagy ülés és a magasan pozicionált kormány kényelmes motorozást tesz lehetővé még a magas robogósok számára is. Műszerfala, első világítása és indexei klasszikus kialakításúak. A színválaszték a hagyományos olasz robogók színvilágát tükrözi.

A motorblokk SYM gyártmányú, ereje és dinamikája a korábbi kétütemű motorokéval egyezik. Vezérlését és elektronikus karburáto...
Raktáron
625 000 Ft
LINEA TAB 50 CCM NÉGYÜTEMŰ, LÉGHŰTÉSES MOTORKERÉKPÁR


Rövid hosszúsága miatt könnyen tárolható, a kapaszkodók helyére gyári csomagtartó szerelhető tároló doboz felszereléséhez. USB töltő csatlakozóval rendelkezik, ülésnyitás bowdenes. A gyújtáskapcsoló az kulcsba integrált mágneses zárral rejthető.
Motorblokk a SYM gyártmány, ereje és dinamikája a korábbi kétütemű motorokéval egyezik. Vezérlése és elektronikus karburátora Dellorto gyártmányú.

A...
Raktáron
615 000 Ft
4termék 14
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
549 000 Ft - 679 000 Ft
Hengerűrtartalom
 (ccm)
49 ccm - 50 ccm