Motorkerékpárok ingyenes országos házhozszállítása!

Super SOCO

A Super SOCO egy elektromos motorkerékpár márka, amelyet az elektromos közlekedés terén elért innovációja és kiváló minősége tesz kiemelkedővé. A márka célja, hogy fenntartható és környezetbarát alternatívát kínáljon a hagyományos belső égésű motorokkal működő járművek helyett.

A Super SOCO motorkerékpárok kiváló minőségű anyagokból és a legmodernebb technológiával készülnek. Az erőteljes elektromos motorok lehetővé teszik a dinamikus és csendes közlekedést, miközben nincs káros kibocsátás. A legújabb modellek kifejezetten a városi közlekedéshez tervezettek, könnyű és manőverezhető szerkezettel, hogy könnyedén át tudjanak haladni a városi forgalomban.

A Super SOCO motorkerékpárok egyedi designnal rendelkeznek, modern vonalakkal és kifinomult részletekkel. A gyártó odafigyel a részletekre és a felhasználói élményre, így a motorok rendelkeznek okos funkcionalitással és vezetési módokkal, amelyek lehetővé teszik az egyéni beállításokat és a testreszabhatóságot.

A Super SOCO motorkerékpárok nagy figyelmet fordítanak az akkumulátorok hatékonyságára és teljesítményére. Az akkumulátorok hosszú élettartammal és gyorstöltési lehetőséggel rendelkeznek, hogy a felhasználók zavartalanul tudjanak közlekedni és megbízhatóan támaszkodhassanak a járművekre.

Az összes Super SOCO modell rendelkezik a szükséges biztonsági jellemzőkkel, például erős fékrendszerrel, megfelelő világítással. A könnyű építésű váz és a kiegyensúlyozott súlyelosztás biztosítja a stabil és kényelmes vezetést.

A Super SOCO választékban megtalálhatók különböző típusok, például a robogók és a motorkerékpárok, amelyek kielégítik a különböző igényeket és preferenciákat. A termékválasztékukban megtalálhatók a városi közlekedéshez ideális kompakt modellek, valamint a hosszabb távokra tervezett nagyobb teljesítményű motorok.

Összességében a Super SOCO egy olyan elektromos motorkerékpár márka, amely a környezetbarát és fenntartható közlekedést ötvözi a modern designnal és a magas minőséggel. A városi közlekedéshez tökéletes választás lehet azok számára, akik egy csendes, erőteljes és stílusos járművet keresnek.


5termék 15
Motor teljesítmény:
3 000 W
Motor feszültség:
60 V
Akkumulátor kapacitás:
45 Ah
Raktáron
1 849 000 Ft
Motor teljesítmény:
4 000 W
Motor feszültség:
60 V
Akkumulátor kapacitás:
45 Ah
Raktáron
1 849 000 Ft
Motor teljesítmény:
1 600 W
Motor feszültség:
60 V
Akkumulátor kapacitás:
30 Ah
Raktáron
1 099 000 Ft
Motor teljesítmény:
3 500 W
Motor feszültség:
60 V
Akkumulátor kapacitás:
45 Ah
Raktáron
1 849 000 Ft
5termék 15
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 099 000 Ft - 1 849 000 Ft
Akkumulátor típus
Motor teljesítmény
 (W)
1 600 W - 4 000 W
Max. sebesség
 (km/h)
45 km/h - 90 km/h
Max. hatótáv
 (km)
70 km - 75 km
Kivehető akkumulátor