Értékesítés: +36(30)2274857

Szerviz: +36(30)4516170

Nyitvatartás: H-P: 09:00-16:00

Sun Rod Cross motor tájékoztató és bemutatása

SUR-RON FIREFLY:

A SUR-RON 2015 óta fejleszti az elektromos meghajtású, nagy teljesítményű kétkerekű motorkerékpárjait azzal a küldetéssel, hogy az elektromos mobilitást mindennapivá és egyben mindenki számára elérhetővé tegye. A SUR-RON által 2016-ban állt elő a FIREFLY modelljével, egyből három kategóriában.
A LIGHT BEE utcai verziója, melyet B vagy 16 évtől AM kategóriás jogosítvánnyal is vezethető az utakon és tartalmazza az összes közúti forgalomhoz szükséges felszerelést, mint a Led irányjelzőket, fényszórókat, tükröket, és féklámpákat. Európai homologizációval és C.O.C tanúsítvánnyal rendelkezik.
Az OFFROAD verzió, amely teljesítményben megegyezik a LIGHT BEE–vel, de a 45km/h ás tiltást és más felszerelést nem tartalmazza amely a közúti forgalomban való részvételre feljogosítaná. Emellett erősített első lengéscsillapítókat, és láncot szereltek a motorra,
A PERFORMANCE X a Sur-Ron elektromos motorkerékpárok legerősebb változata.
Közúti forgalomban nem vehet részt. Megnövelt teljesítmény, erősített első-hátsó rugózás és lánc került beépítésre ezen a motoron, amit a 3000W-os kefenélküli DC középmotor és a 200Nm forgató nyomaték indokol.
A Sur-Ron ötvözi az elektromos kerékpárok könnyen kezelhetőségét, az endurok robbanékonyságával és erejével. Legyen az aszfalt vagy terep, a Sur-Ron motorkerékpárokkal felejthetetlen és izgalmas motorozásban lesz részünk minden alkalommal. Könnyű súlyának és kivehető akkumulátorának hála, akár személygépjárműben is könnyedén szállítható. Karbantartást szinte nem igényelnek benzines társaikhoz képest. A Sur-Ron motorkerékpárokat a magas minőség és a XXI. századi modern technológia jellemzi.

Kivehető, kis tömegű lítium zselés akkumulátor
Ultra könnyű és erős alumínium ötvözet váz
DC kefe nélkül, nagy teljesítményű középmotor
Normál otthoni hálózatról való tölthetőség
3 dugattyús tárcsafék elől-hátul
Szíj és lánchajtás
LED irány jelzők, fényszórók
Digitális kilométeróra